.

Den som inga byxor har
av Louise Bonta

Det är september, startmånaden för den norrländska älgjakten. Det har varit jaktfest i Byastugan i paradisbyn Lillarmsjö i Västerbotten. En av jägarna hittas död sittande på utedasset, med byxorna...

225.47 kr
Quantity:

Det är september, startmånaden för den norrländska älgjakten. Det har varit jaktfest i Byastugan i paradisbyn Lillarmsjö i Västerbotten. En av jägarna hittas död sittande på utedasset, med byxorna i en hög på golvet. Han har förmodligen dött en naturlig död. Polisinspektör Carolin Savva och hennes medhjälpare doktor Jim Fjellner får i uppdrag att utreda dödsfallet som visar sig vara ett mord. Radio Västerbotten får ett anonymt telefonsamtal om att den döde jägaren har förgiftats. Men vem vill ta livet av en jaktkamrat? Ju mer Carolin och Jim nystar i den döde mannens bakgrund, desto mer inser de att det finns flera som vill. Allt är uppenbart inte alltid som det ser ut att vara.

Den som inga byxor har är en mysdeckare och den andra boken i serien om Lillarmsjömorden. Den rymmer även drömmar om kärlek och gemenskap.

Bindning: Limhäftad
Omfång: 234
Utgivningsår: 2020
ISBN 9789151915951
9789151915951

Specific References