.

När dimman lättar
av Katarina Linrin

Att hitta sin egen rätta väg ut ur utmattningssyndrom.

Katarina befinner sig mitt i livet med karriär, familj och en aktiv fritid när hon en dag plötsligt kraschar. Kroppen...

207.55 kr
Quantity:

Att hitta sin egen rätta väg ut ur utmattningssyndrom.

Katarina befinner sig mitt i livet med karriär, familj och en aktiv fritid när hon en dag plötsligt kraschar. Kroppen stänger ner – trots att Katarina både har jobbat och tränat tidigare samma dag, kan hon nu med ens inte ta ett enda steg, utan blir liggande på golvet i familjens badrum med kräkningar, kramper och yrsel. Vad är det som händer?

Kraschen blir början på en lång och svår sjukdomsperiod, när Katarina gång på gång söker vård utan att få hjälp. "Det är nog bara lite stress", säger läkarna samtidigt som Katarina blir allt sämre. När hon till sist blir korrekt diagnostiserad med utmattningssyndrom, är hon så sjuk att inget i livet längre fungerar. Vården står också handfallen. Hur botar man detta? Vad beror det på? Och går det ens att bli frisk? Katarina börjar söka sin egen väg tillbaka till hälsa och ett nytt, hållbart liv.

När dimman lättar är en personlig och gripande berättelse om hur det är att drabbas av utmattningssyndrom. Den vänder sig både till dig som själv insjuknat, till dig som har en drabbad i din närhet och till dig som arbetar i vården. Här hittar du både konkreta fakta om det som blivit en av nutidens största folksjukdomar, samt igenkänning, inspiration och hopp. Det går att komma tillbaka – man behöver bara hitta sin egen rätta väg.

Bindning: Danskt band (limhäftad med flikar)
Omfång: 220
Utgivningsår: 2021
ISBN 9789189316096
Mandatus
9789189316096

Specific References