.

Att skriva minnen
av Mina Widding

Handbok i självbiografiskt skrivande.

Att skriva minnen är en handbok i självbiografiskt skrivande. Här får du övningar för att gräva upp och formulera dina...

235.85 kr
Quantity:

Handbok i självbiografiskt skrivande.

Att skriva minnen är en handbok i självbiografiskt skrivande. Här får du övningar för att gräva upp och formulera dina minnen och får prova olika sätt att skriva. Du lotsas genom de frågor som kommer upp då man skriver om sig själv och anddra, oavsett om du skriver för att berätta för familj och släkt, eller för att förstå och bearbeta dina erfarenheter. I kapitlet om skrivandets verktyg får du också lära dig att göra din text personlig, levande, och intressant för din tänkta läsare.

Till handboken hör en antologi med texter från vanliga och ovanliga människors liv, som visar hur olika man kan skriva, hur man kan fånga det personliga i sitt skrivande. Varje text har också ytterligare skrivövningar, som är inspirerade av just den texten.

Att skriva sina minnen är en demokratisk akt. Allas liv är olika, och allas skrivande är olika, just din berättelse kan ingen annan skriva. Gör din röst hörd, du har det i dig. Din livsberättelse, dina minnen.

Bindning: Limhäftad
Omfång: 357
Utgivningsår: 2020
ISBN 9789151947471
9789151947471

Specific References