.

Inkluflera (rekrytering)
av Niklas Hill

Inkluderande medlemsrekrytering.

Inkluflera – inkluderande medlemsrekrytering hjälper dig att kommunicera på ett sätt som tilltalar fler och att bygga inkluderande strukturer....

245.28 kr
Quantity:

Inkluderande medlemsrekrytering.

Inkluflera – inkluderande medlemsrekrytering hjälper dig att kommunicera på ett sätt som tilltalar fler och att bygga inkluderande strukturer. Du får både strategiska perspektiv och handfasta råd för hur du kan få nya medlemmar att känna sig välkomna och komma in i gemenskapen. Den röda tråden är att få hela organisationen att engagera sig för ökat engagemang med hjälp av folkbildning.

Inkluflera knyter an till Medlemsmodellen – rekrytera, aktivera och behålla medlemmar och den går mer på djupet när det gäller normkritik, tillgänglighet och mångfald. Boken riktar sig till förtroendevalda, tjänstepersoner och aktiva medlemmar som vill öppna upp sin organisation för fler!

Niklas Hill är historiker, samhällsvetare och folkrörelsestrateg. Han har skrivit ett antal böcker om föreningsutveckling, bland annat Medlemsmodellen – rekrytera, aktivera och behålla medlemmar.

Bindning: Limhäftad
Omfång: 153
Utgivningsår: 2017
ISBN 9789188226051
Trinambai
9789188226051

Specific References