.

Våga drömma

Novellantologi.

Alla människor dagdrömmer, men många av oss vågar inte, skulle inte ens komma på tanken att berätta för andra människor vad vi drömmer...

188,68 kr
Levereras inom 1-2 vardagar
Quantity:

Novellantologi.

Alla människor dagdrömmer, men många av oss vågar inte, skulle inte ens komma på tanken att berätta för andra människor vad vi drömmer om. Vi blir generade och skäms och menar att dagdrömmar är att fly från verkligheten. Men faktum är att vi mår bra av att fantisera, det är en hjälp och till och med nödvändigt för att bygga upp och forma våra liv. Fantasier kan ge tröst, lösa konflikter och leva ut sådant som vi inte törs, men vill göra. Som att skriva noveller till exempel.

Titeln till antologin, Våga drömma, valde Skrivlyan för att skrivan­det, författandet handlar om att våga, och början av varje kreativ process, som skrivandet är, är en av de mest svaga och känsliga period­erna över huvud taget. Våra kreativa drömmar är så sårbara att det bara behövs en enda negativ kommentar för att få bort oss från spåret. Då är det naturligt att hålla våra drömmar för oss själva, åtminstone till en början, och behålla energin tills vi får trygga fötter att stå på. Det är lätt att påverkas av andras rädslor och förväntningar och inte sällan handlar det om andras missunnsamhet.

Novellerna och berättelserna i antologin handlar om skiftande händelser på temat Våga drömma, så läs och låt dig inspireras av sjutton författare som vågat.

Bindning: Limhäftad
Omfång: 170
Utgivningsår: 2021
ISBN 9789151915982
9789151915982

Speficika referenser