.

Vad händer på Heligholmen?
av Lisbeth Haglund

En gotlandsdeckare för dig mellan 9-14 år.

Sommarlovet hade just börjat, de fyra ungdomarna skulle i smyg tälta på Heligholmen, en karg liten ö i närheten av pensionat...

179,25 kr
Levereras inom 1-2 vardagar
Quantity:

En gotlandsdeckare för dig mellan 9-14 år.

Sommarlovet hade just börjat, de fyra ungdomarna skulle i smyg tälta på Heligholmen, en karg liten ö i närheten av pensionat Holmhällar. För att göra övernattningen ännu mer spännande hade de lämnat sina mobiler hemma. På ön lever inga människor, bara otaliga fåglar.

Men vad är det som händer på den fridfulla ön? Jens, Mattias, Karin och Stefan får oväntat och mystistiskt sällskap, som leder till en tjuvjakt runt Storsudret. Jakten går ända till Gotlandsfärjan.

Lisbeth Haglund har skrivit och ritat bilderna till denna deckare, som vänder sig till dig som är mellan 9-14 år och som utspelar sig i miljön i Sundre och Vamlingbo på sydligaste Gotland.

Lisbeth har en stark koppling till alla platser som skildras i boken. Att skriva och ge ut den här boken är en kärleksförklaring till platserna. Alla personer är påhittade. Lisbeth har också dokumenterat Sundre skola: En skrift om Sundre skola (1998).

Bindning: Danskt band (limhäftad med flikar)
Omfång: 151 s.
Utgivningsår: 2021
ISBN 9789189316119
Mandatus
9789189316119

Speficika referenser